0723.836.244 0245.243.042
 • Prezentare
  modele

  Avem o gama variata de modele de usi rezidentiale si industriale pe care le puteti alege in functie de model, culori si nuante.

  Mai mult
 • Sisteme
  securitate

  Camere supraveghere interioare si exterioare, sisteme alarma si grilaje protectie.

  Mai mult
 • Service

  Oferim service pentru usile de garaj rezidentiale/industriale, automatizari (toata gama BFT, NICE, LIFE), rulouri si grilaje.

  Mai mult

S.C. ADEPAN CONSTRUCT S.R.L

Despre noi


Adepan Construct este o firma din Targoviste care ofera servicii profesionale in comercializarea si montarea usilor de garaj rezidentiale si industriale. Munca noastra se bazeaza pe profesionalism si seriozitate prin care incercam sa gasim cea mai buna varianta pentru a ne multumi clienti care vor beneficia de produsele si serviciile noastre.

Experienta noastra se regaseste in portofoliul nostru variat de clienti interni si internatoanali si prin timpul pe care l-am dedicat exclusiv acestui domeniu. Pe acest site se gasesc informatii referiroare la serviciile noastre prin care speram sa va captam atentia cuvenita.

Privim fiecare client ca un partener de viitor si nu un simplu client. Urmarim interesul clientului pe termen lung ,furnizand produse de calitate asigurand si serviciile aferente respectiv montajul si garantia produselor de un personal calificat.

Am acumulat o experienta de 7 ani in acest domeniu concretizata prin diversitatea serviciilor si calitatea produselor. Oferim solutii personalizate si eficiente ,pornind de la identificarea problemelor si nevoilor reale ale clientului.

Asiguram service in garantie si post garantie pentru toata gama de produse prezentate in portofoliul nostru.

S.C. ADEPAN CONSTRUCT S.R.L. a inceput activitatea in anul 2007 si a patruns pe piata constructiilor cu un foarte mare avant astfel incat, in prezent, societatea comercializeaza o gama vasta de produse, care se ridica la standardele europene.

Pentru noi, activitatea are ca punct central multumirea clientului, si de aceea pe langa comercializarea produselor de inalta calitate, oferim servicii de montaj, garantie, revizii, postgarantie si foarte important, consultanta de care clientul are atata nevoie in momentul alegerii unui produs care sa i se potriveasca perfect in functie de necesitatile si cerintele acestuia.

Calitatea lucrarilor efectuate , promptitudinea cu care raspundem la orice cerere, corectitudinea cu care ne respectam contractele si termenele de executie, eficacitatea cu care abordam orice lucrare, reprezinta recomandarea noastra pentru toate produsele pe care societatea noastra le comecializeaza.

Pentru oferte de pret personalizate, in functie de specificatiile si cerintele fiecarui client, va asteptam sa ne contactati la urmatoarele adrese si numere de telefon, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau neclaritate:

• Email: office@usi-garaj-db.ro / contact@usi-garaj-db.ro

• Telefon: 0723836244 - dl. Serb Costel

• Tel./ Fax:0245243042